RSS

Ула

Кратки данни: Ула е красива танцьорка от расата туилек. Танцьорката е родена на планетата Рилот. Ула привлякла вниманието на Биб Фортуна (дворцовият управител на Джаба Хътянина). Фортуна отвлякъл танцьорката. След това Биб я научил да танцува еротични танци. Фортуна подарил Ула на Джаба. Докато е при Хътянина танцьорката се съпротивлява на голяма част от неговите желания. Уморен от тази съпротива Хътянина хвърлил Ула на ранкор. Танцьорката е изядена от ранкора.

Основни сведения: Ула е дъщеря на лидер на клан. Още от малка тя овладяла изкуството да танцува. Нейните умения привлекли вниманието на Биб Фортуна. Биб отвлякъл Ула и Сиен (друго младо момиче). Той ги закарал в един таен комплекс. Там Фортуна научил момичетата да танцуват еротични танци. Биб разказал на своите пленнички за двореца на Джаба. Фортуна излъгал момичетата, че в палата на Хътянина ги чака бляскав, луксозен и охолен живот. Четири месеца след като ги отвлякъл Биб сметнал, че танцьорките са готови. Той решил да ги подари на Джаба. Фортуна предал танцьорките на помощника си Джерис Руд. Руд ги закарал на планетата Татуин.

Когато кацнал на Татуин, Джерис скрил танцьорките, за да може безопасно да ги предаде на Хътянина. Люк Скайуокър случайно открил скривалището на Руд. Люк предложил на момичетата брак, за да ги измъкне. Сиен се съгласила, но Ула отказала.

След това танцьорката е заведена при Джаба. Тогава тя разбрала, че е измамена. Ула е прикована с верига към платформата на Хътянина. Танцьорката често е бита от гаморейските пазачи и заплашвана от Фортуна. Когато Трипио пристигнал в двореца на Джаба дроида се свързал с Ула. Трипио казал на танцьорката, че в палата ще дойде Люк. Скайуокър щял да освободи Ула. Обнадеждена от тази новина танцьорката гледа да не предизвиква гнева на Хътянина. Ула започнала да танцува по-страстно и по-еротично. След един еротичен танц Джаба решил да целуне танцьорката. Ула отказала. Хътянина се разгневил и изпратил Ула в дупката на ранкор. Ранкора изял танцьорката.

Ула има полу сестра на име Нола Таркона. Нола е водач на Съюза за разнообразие (радикална античовешка организация).

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.