RSS

Гури

Гури е смъртоносна красавица. Тя е дроидка. Нейната външност е като на човек. Гури е създадена по технологията дроидски човешки копия. Технологията прави външният вид на дроидите напълно човешки. Освен това дроидите създадени по тази технология могат да ядат и пият. Под кожата на тези дроиди има синтетични мускули. Освен това дроидите имат и броня. Това дава на такъв дроид невероятна сила. Нервните окончания на тези дроиди реагират по-бързо от човешките. Очите и ушите на дроидите създадени по тази технология записват всички данни за околната среда. Само сканирането може да открие дроид произведен по технологията дроидски човешки копия. Скенерът ще установи, че дроида има по-ниска телесна температура и различния материал на органите.

Гури е направена по поръчка на принц Ксизор (шеф на престъпната организация Черно слънце). Ксизор искал дроидката да бъде програмирана за убиец. Принца платил за нейната направа девет милиона кредита.

Гури е измислена от Масад Тръмбъл. Дроидката е направена от техника Саймонел. Той има прякора Пристигащия. Този блестящ техник и инженер работи близо до Минос Клустар. Саймонел е направил много дроиди по технологията дроидски човешки копия. Гури обаче е най-доброто творение на техника. След като е активирана дроидката убила създателя си.

Гури е смъртоносен убиец. Тя може да убие някой за секунда. Ксизор изпращал дроидката да убива същества, които го заплашват. Освен това Гури убивала създания, които са опасни за Черно слънце. Дроидката знае всичко за членовете на Черно слънце. Гури убила Виго Грийн. Виго също знаел всичко за членовете на Черно слънце. Според дроидката това е опасно за организацията. Гури избила целия борд на директорите на компанията „Ороро Транспорт”.

Ксизор изпратил дроидката да следи принцеса Лея Органа. Лея проникнала в Черно слънце, за да открие кой иска да убие Люк Скайуокър. Гури срещнала Органа на планетата Родиа. Дроидката намерила Лея в казиното „Последен шанс”. Гури се засегнала когато разбрала, че принца иска да прави секс с Органа. Дроидката искала да убие Лея, но не можела да го направи защото нямала такава заповед.

Вместо това Гури придружила Лея и Чубака от Родиа до планетата Корускант. За да улесни влизането им в столицата на Империята, Гури направила фалшиви документи на Органа и Чубака. Според фалшивите документи Лея е ловецът на глави Бушх, а Чубака е ловецът на глави Снува.

Ксизор се срещнал с Лея в своя дворец. Там принцът иска да прави секс с Органа. Лея обаче го отблъснала. Разярен Ксизор решил да затвори Органа в една стая. Гури придружила Лея до стаята. Органа с шлема си ударила дроидката по главата. От удара Гури била зашеметена. Това дало възможност на Лея да избяга. Органа заключила дроидката в стаята. Гури обаче с юмруци разбила вратата.

След това дроидката започнала да търси Лея. В същото време, за да спасят Органа дошли Ландо Калризиян, Даш Рендар, Чубака и Люк Скайуокър. Докато търси Лея, Гури се сблъскала с Люк. Въпреки че след три минути в двореца щял да избухне термален детонатор дроидката предизвикала Скайуокър на двубой. С помощта на Силата, Люк победил Гури. Дроидката признала поражението си. Скайуокър предложил на Гури да се присъедини към бунтовниците.

Люк казал на дроидката, че могат да я препрограмират. Гури отвърнала, че ако допуснат само една грешка при проникването в нейния мозък това ще я унищожи. Дроидката казала на Скайуокър да я убие. Люк отхвърлил нейното искане. Той избягал от двореца. Гури също напуснала палата, а след това термалния детонатор избухнал.

Малко по-късно Ксизор загинал на орбиталната си станция. Дроидката оцеляла защото не била там. След смъртта на принца в Черно слънце избухнала борба за това кой да ръководи организацията.

Гури останала без господар. Тя решила да потърси Масад Тръмбъл. В търсенето на Масад дроидката стигнала до луната Хурд. На тази луна Тръмбъл има кръчма. Гури иска да бъде препрограмирана. Тя знае, че само Масад може да я препрограмира. Тръмбъл се съгласил.

За да успее Масад трябва да намери уникалния медицински дроид А-ОIC. Единствено с помощта на A-OIC може да осъществи препрограмирането. Дроидът обаче е отвлечен от сестрите Пикъл.

Гури тръгнала да търси А-OIC. Докато търси A-OIC дроидката преминала през блатата Мурнинкам и убила смъртоносни хищници. Гури открила и победила сестрите Пикъл. След това намерила A-OIC.

Месец след битката на Ендор борбата за това кой да ръководи Черно слънце продължава. Саван (племенница на Ксизор) потърсила Гури. Саван иска да получи от дроидката данните за всички членове на организацията Черно слънце. Саван наела ловеца на глави Кар Янг да търси Гури.

Докато дроидката и А-OIC пътуват към луната Хурд, Кар ги проследил. Ловецът на глави се изправил срещу Гури. Дроидката откъснала сърцето на Янг с ръката си.

След това A-OIC и Масад започнали препрограмирането на Гури. През това време Саван дошла на Хурд. Дроидката е препрограмирана успешно. След това тя се усмихнала за пръв път от създаването си. Гури разпознала Тръмбъл и А-OIC. Дроидката знае, че те са я препрограмирали. Гури обаче не помни миналото си.

В този момент Саван и нейните служители нахлули в дома на Масад. Дроидката вече не е убиец, но запазила смъртоносните си бойни умения. Гури се справила със служителите на Саван. Племенницата на Ксизор се опитала да използва тайна парола. Паролата трябва да постави дроидката в подчинение на Саван. Паролата обаче вече не работи. Гури ударила племенницата на Ксизор. Саван изпаднала в безсъзнание.

Най-накрая дроидката била свободна. Тя останала в кръчмата на Тръмбъл. Докато е там Гури привлякла вниманието на контрабандиста Даш Рендар. Даш почерпил дроидката с напитка.

Гури има дълга руса коса. Дроидката има светло сини очи, големи цици и сексапилна фигура. Гласът на Гури е топъл и съблазнителен. Говорът на дроидката е правилен. Гури пътува с елегантния кораб „Жилото”.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.