RSS

Танит Шайър

Танит Шайър и нейния баща Хосен катастрофирали на пустинния свят Опидераан. Те са поробени и изпратени да поддържат големия кладенец. Върховният управител на планетата харесал Шайър. Танит го убедила да я освободи. Така Шайър напуснала Опидераан.

В 19г. Танит работи като пилотка на влекач в корабостроителниците на Фондор. Докато работи Шайър срещнала бунтовника Люк Скайуокър. Когато Люк бил заловен от имперските сили Танит решила да го освободи. Танит казала, че ще помогне на Скайуокър. Тя обаче също поискала помощ от Люк. Скайуокър се съгласил.

Шайър откраднала една баржа. След това Танит и Люк се насочили към планетата Опидераан. По време на пътуването Шайър флиртува със Скайуокър. Люк намира Танит за красива. Той обаче е изцяло отдаден на Бунтовническия съюз. Скайуокър не иска да стане гадже на Шайър.

Когато стигнали на Опидераан, Люк се изправил срещу върховния управител. Скайуокър победил управителя и освободил всички роби (включително Хосен). Люк и Танит се целунали, а след това се разделили.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.