RSS

Одумин

Одумин е роден на планетата Тина. Той е тинианец. Одумин е отличен плувец, но вижда лошо. Той има външен вид на видра. Одумин може да оцелее при температура от минус петдесет градуса по Целзий.

Той не обича да се показва. Много от неговите служители дори не знаят как изглежда Одумин. Според слуховете той се крие защото бил обезобразен от убиец. Други казват, че Одумин е много грозен и затова не се показва. Одумин си изработил фалшив външен вид. Този външен вид е пуснат на холографски изображения.

Първоначално Одумин отговарял за сигурността в сектор Ауторити. Той спасил живота на Торбин. Заради този героизъм Одумин станал управител на сектор Ауторити.

Той се занимава с много незаконни операции в сектор Корпоративен. Гангстерската фамилия Малорм решила да убие Одумин. Той обаче наел стрелеца Галандро, за да се предпази. Галандро убил петимата членове на фамилия Малорм. Заради тази услуга Одумин дал на Галандро амнистия. След това Галандро отишъл на планетата Амууд. Там той събрал информация за Одумин.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.