RSS

Галандро

Галандро е роден на планетата Иликс. Иликс често е нападан от силите на планетата Гоелиц. По време на едно нападение родителите на Галандро са убити.

По-късно той се присъединил към силите на Иликс. Галандро станал прочут стрелец и безпощаден войник. Той не се колебае да убива. По време на една битка Галандро не се поколебал да убие мирните и невинни жители.

След това той напуснал силите на Иликс. Галандро обикалял планета след планета и ставал все по-жесток. Неговата слава на безмилостен убиец се разнесла на стотици планети. Галандро работел като наемник, телохранител и ловец на глави. Той действа в сектор Корпоративен. Галандро отвлякъл луксозния пътнически лайнер „Пратеникът Куамар”. След това Галандро сам избил пиратите, които се намират на Гийдон V. Докато лети с Демоните на Марсо’с, Галандро унищожил най-много изтребители. По-късно той избил половината от ръководителите на Гилдията на убийците.

След това Галандро е нает от Одумин (управител на сектор Ауторити). Целта на Галандро е да убие петимата членове на гангстерската фамилия Малорм. Той се маскирал и направил засада на Малорм на планетата Матра VI. След това Галандро убил петимата от фамилия Малорм. Заради тази услуга Одумин дал на Галандро амнистия.

По-късно Галандро се сблъскал с Хан Соло. Двамата започнали дуел. По време на двубоя Хан ранил Галандро в ръката. Галандро се предал и Соло спечелил.

След като се възстановил от раната Галандро решил да потърси Хан за реванш. Двамата се срещнали на планетата Делалт. Там Соло търси съкровището на Ксим. Галандро решил да се присъедини към Хан. Двамата открили съкровището. След това Галандро и Соло започнали дуел. Галандро победил Хан. Той ранил ръката на Соло. След това Галандро е убит от автоматичните бластери, които пазят съкровището.

Галандро има дъщеря на име Анджа. Тя дълго време обвинява Хан за смъртта на баща си. Когато Анджа станала на двадесет години тя разбрала истината за Галандро.

Галандро е висок и слаб. Той носи скъпи дрехи. Галандро има къса сива коса и дълги мустаци. Неговият бластер е сложен в черен колан.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.