RSS

Серджи-Х Арогантния

Серджи-Х е професионален състезател. Той получил прякора Арогантния защото не зачита правилата. Серджи-Х се впуска в опасностите без да се замисля. По време на едно състезание Арогантния е победен от Ходрикс. За да докаже, че е по-добър от Ходрикс, Серджи-Х предприел безразсъдна каскада. По време на каскадата Арогантния паднал. След това падане той решил да приключи със състезанията.

Серджи-Х започнал да обикаля из външните светове. След това той събрал група пилоти и ги нарекъл Облачните ездачи. Арогантния станал главатар на Облачните ездачи. Облачните ездачи започнали да извършват грабежи. Най-често от техните набези страдало населението на Онакра (област на планетата Адуба-3). Облачните ездачи ограбвали малката общност от фермери разположени в Онакра. Уморени от тези грабежи фермерите решили да платят на наемници, за да се защитят. Фермерите платили малка сума пари на Хан Соло. Въпреки това Хан се съгласил да защити Онакра.

Соло събрал група, за да се справи с Облачните ездачи. В групата влизат Чубака, Джаксън, Хеджи, Дон-Уан Киутаи, Джим и FE-9Q. Уарто обаче предупредил Серджи-Х за действията на Хан.

Въпреки това Арогантния атакувал фермерите. По време на атаката пламнала битка между Облачните ездачи и групата на Соло. По време на битката шамана на фермерите призовал голям звяр. Звярът може да изстрелва енергия. Той се насочил към мястото на битката. Серджи-Х и шамана били убити от звяра.

Арогантния е с бяла кожа. Той има черна коса и черни мустаци. Серджи-Х носи червено яке с жълти копчета. Арогантния е облечен със зелени панталони и обут с кафяви ботуши. Серджи-Х е харесван от жените мъж. По време на едно нападение Арогантния отвлякъл фермерката Мери Шен. Серджи-Х не я изнасилил. Той искал да прави секс с Мери, но само ако тя е съгласна.

Мери Шен

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.