RSS

Гир Кибо Рен-Ча

Гир Кибо Рен-Ча е пират. Неговата база е на планетата Тарнунга. Любимата фраза на Рен-Ча е „Никой не може да избяга от гнева на Гир”. Пиратът действа в космическото пространство на планетата Тамуз-ан. Хората на Гир пилотират откраднати Тай-файтери. Главният кораб на Рен-Ча се казва „Дианога”

Пиратите водени от Гир често нападат търговските кораби, които отиват на Тамуз-ан. Така Рен-Ча нападнал кораба на Джесика Мейд. Пиратите заловили Джесика. Гир затворил Мейд в своята крепост на Тарнунга. Рен-Ча харесал Джесика. Той казал на Мейд, че ще я направи кралица на Тамуз-ан. След това Гир решил да нападне Тамуз-ан.

Хората на Рен-Ча откраднали един звезден разрушител. Името на разрушителя е „Унищожение”. Звездоразрушителя се появил от хиперпространството готов да бомбардира Тамуз-ан. Дроидите Арту Диту и Трипио обаче успели да повредят оръжейната система на „Унищожение”. Заради това плановете на Гир се провалили. Силите на Мон Йулпа (владетел на Тамуз-ан) заловили Рен-Ча. Те хвърлили пирата в затвора.

Джин Обах (заместникът на Рен-Ча) освободил Гир от затвора. Обах е заловен, но Рен-Ча избягал. Гир взел за заложник принцеса Герин. Герин е дъщеря на лорд Тода.

Рен-Ча завел принцесата на една от луните на Богден. Силите на Мон и хората на Тода се обединили. Те успели да спасят Герин. Гир бил заловен.

Рен-Ча е нисък и дебел човек. Той има дълги мустаци и малка козя брадичка. Гир е надут и самоуверен.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.