RSS

Лок Дърд

Лок Дърд е дебел неймодианец и генерал от армията на сепаратистите. Той е претенциозен и безсърдечен. Лок е създател на оръжия. Дърд направил оръжие, което да поразява живите създания, а машините и материалната част остават непокътнати. Скъпото оръжие трябва да бъде изпробвано. Едва след това граф Дуку (лидер на сепаратистите) ще вземе решение дали да се произвежда масово. Лок намерил планетата Маридун и решил да изпробва оръжието. На тази планета има село на лурмените.

Корабът на Дърд кацнал на Маридун и генералът наредил да направят лагер на планетата. След това Лок се свързал с Дуку, за да може графа да види първото изпитание на оръжието. Изпитанието минало успешно, но Дуку искал още едно. Тогава Дърд решил да изпробва оръжието върху селото на лурмените.

Оказало се, че джедаите Анакин Скайуокър, Асока Тано и Аайла Секура заедно с няколко клонинги защитават селото. Джедаите отблъснали дроидите, които нападнали лурменското село. Анакин обезвредил оръжието и пленил Лок.

Tags:

неделя, май 23rd, 2010 at 13:03 • ГероиRSS 2.0 feed You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.