RSS

Бултар Суан

Бултар Суан е ученичка на Майса Джиет. Бултар усвоила най-различни бойни дисциплини. По-късно тези бойни умения послужили на Суан по времето на Войните на клонингите. Джиет е убит от инчорски екстремисти. След неговата смърт Бултар продължила своето обучение под ръководството на майстор джедай Пло Коон. По време на обучението си Суан се специализирала в придърпването на опонента към себе си. По този начин Бултар намалява физическите си движения. Освен това придърпването позволява на Суан да предприеме атака с невероятна бързина. Малко преди началото на Войните на клонингите Бултар е на дипломатическа мисия. По време на мисията Суан прекратила гражданската война на Сепан.

Бултар е опитна рицарка джедай. Тя е една от двестате джедаи кацнали на планетата Джионозис (център на сепаратистките сили). Джедаите отишли, за да освободят от плен Оби-Уан Кеноби, Анакин Скайуокър и Падме Амидала. Суан заедно с други джедаи нахлула на арената за екзекуции. Бултар показала добри умения с лазерния меч срещу джионозианците и сепаратистките бойни дроиди.

Tags:

събота, май 22nd, 2010 at 23:49 • ГероиRSS 2.0 feed You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.