RSS

Уат Тамбор

Уат Тамбор е роден на планетата Скако. Повечето време от живота си Тамбор прекарал на планетата Металон. Уат иска да изследва Галактиката. Тамбор е облечен в специален костюм, за да не експлодира в стандартната атмосфера. Уат е ненадминат индустриалец и шеф на Техно съюза. Компании като Бойни Автомати Бактоид, Хаор Чал инженеринг, Републиканските Сиенарски Системи, Инженерни Системи Куат, ТагеКо, Блас Теч Индъстрис и Корелианската инженерна корпорация поддържат по-широки или по-тесни връзки с Техно съюза. Техно съюза е галактическа институция, която се занимава с напредването на технологиите в Галактиката. Уат иска да избяга от задушаващата го бюрокрация на Старата република. Затова Тамбор с готовност се включил в Конфедерацията на Независимите Системи. Той не само дал армията си от бойни дроиди, но и бил домакин на срещата на сепаратистките лидери. Срещата се състояла на планетата Джионозис в една от леярните на Техно съюза.

Уат е привърженик на технокрацията. Той е гласа на технологията, която говори. Тамбор има дрезгав, резонантен глас, който е механично моделиран от негово изобретение.

По време на Войните на клонингите, Уат е член на сепаратисткия съвет. Съветът финансира и управлява Конфедерацията на Независимите Системи. Ръководители на съвета са граф Дуку и генерал Гривиъс. Тамбор е убит от Дарт Вейдър, защото Дарт Сидиъс вече нямал нужда от сепаратистите.

Tags: ,

събота, май 22nd, 2010 at 23:39 • ГероиRSS 2.0 feed You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.