RSS

Комари Воса

Комари Воса е обещаваща ученичка на легендарния майстор джедай Дуку. Комари показала много агресивен темперамент за член на джедайския орден. Воса се усъвършенствала в използването на два лазерни меча. Тя може да се бие с тях едновременно.

Комари заедно с Дуку отишла на мисия на планетата Галиндраан. Планетата отдавна е раздирана от конфликти. Много джедаи неуспешно се опитали да ги решат. По време на мисията Воса убила двадесет опитни войни. Дуку изразил своето възхищение от способностите на Комари. Той имал големи планове за ученичката си.

Дуку и другите джедаи забелязали нарастващата привързаност на Воса към нейния учител. Въпреки това Дуку не пожелал Комари да се яви на изпитанията за титлата рицар джедай. Воса се почувствала предадена. Нестабилността в емоциите на Комари принудили джедайският съвет да прекрати нейното обучение. Разгневена Воса напуснала Корускант и се присъединила към група джедаи изпратени да спасят населението на планетата Балтизаар. Жителите на Балтизаар са тормозени от сектата Бандо Гора. В тази спасителна акция загинали много джедаи, но Комари оцеляла.

Воса е обзета от огорчение и мъка. Вследствие на тези негативни емоции Комари преминала на тъмната страна на Силата. Воса избила всички лидери на Бандо Гора. След това тя поела управлението на сектата. Комари ръководи сектантите от цитаделата Коолма (погребална луна, която гравитира около планетата Богден).

В последните години на Старата република, Бандо Гора тероризира планетите чрез ужасяващи актове на насилие. Сектата използва престъпници, за да продава смъртоносни пръчици. Смъртоносните пръчици са наркотик. Те превръщат този, който го употребява в роб на Бандо Гора. Съществата попаднали под влияние на наркотика са експлоатирани от Воса. Комари ги използва, за да атакуват врагове на сектата. Действията на Воса са заплаха не само за Старата република. Група конспиратори водени от Дуку виждат в Бандо Гора пречка за осъществяване на своите планове. Дуку наел ловеца на глави Джанго Фет, за да унищожи сектата. Сложността на тази мисия е като изпитание за Фет. Ловецът на глави трябва да се докаже като идеалния кандидат, за да осигури генетичен материал. От този генетичен материал е създадена армия от клонинги. Джанго успешно се справил със задачата си.

Комари е красива жена с остри черти на лицето. Воса е с къса и бяла коса. Долната част на лицето и горната част на нейното тяло са покрити с мънички белези. Комари има нашийник с шипове. Светлинните мечове на Воса са с извити дръжки.

Tags:

събота, май 22nd, 2010 at 23:34 • ГероиRSS 2.0 feed You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.