RSS

Беру Ларз

Кратки данни: Беру Ларз е настойничка на Люк Скайуокър. Тя го отглежда тайно, за да го защити от Дарт Вейдър. Беру произвежда влага във ферма за влага. Тя учела Люк да бъде честен и трудолюбив. Беру се опитвала да предпази Скайуокър от Галактическата гражданска война. Тя се съмнява в пилотските умения на Люк. Въпреки това Беру и Оуен (мъжът на Беру) купили на Скайуокър скайхопер. Беру била убита от имперски щурмоваци, които търсели дроидите Арту Диту и Трипио.

Основни сведения: Беру Уайтсун още когато била девойка не си представяла живота извън планетата Татуин. Тя се омъжила за Оуен Ларз и прекарала живота си във ферма за влага. Заедно със съпруга си тя гордо понасяла трудните условия за събиране на вода в тази тежка среда.

Когато Оби-Уан Кеноби помолил семейство Ларз да се погрижат за Люк Скайуокър, Беру станала настойничка на Люк. Тя подкрепяла мечтата на Скайуокър да отиде в имперската академия. Беру винаги защитавала Люк. Когато имперските щурмоваци дошли във фермата, Беру отказала да отговаря на всякакви въпроси защото се страхувала за безопасността на Скайуокър. Заради този отказ Беру е убита. Щурмоваците подпалили фермата за влага. Когато Люк се върнал той видял скелета на Беру.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.