RSS

Оуен Ларз

Кратки данни: Оуен Ларз е настойник на Люк Скайуокър. Той тайно отглежда Люк, за да го скрие от Дарт Вейдър. Оуен произвежда влага във ферма за влага. Той учел Люк да бъде лоялен, честен и трудолюбив. Оуен иска да предпази Скайуокър от Галактическата гражданска война. Ларз се съмнява в пилотските умения на Люк. въпреки това Оуен и съпругата му Беру купили на Люк скайхопер. Оуен бил убит от имперски щурмоваци, които търсели дроидите Арту Диту и Трипио.

Основни сведения: Оуен Ларз има тежко детство. Още от много малка възраст той сам се грижел за себе си. Оуен е син на Клиг Ларз (фермер, който има ферма за влага). Баща му много ценял традициите и почтения труд. Още като младеж Оуен има ясна представа какво иска да постигне в живота си. Той искал фамилен рутер на Татуин. Неговата цел била постижима, чрез много дисциплина и труд. Оуен искал да увеличи продукцията във фермата и да живее с любовта на живота си Беру Уайтсун.

По молба на джедая Оби-Уан Кеноби, Оуен и Беру станали настойници на Люк Скайуокър. Люк е син на Анакин Скайуокър (доведения брат на Оуен). Оуен иска да попречи на Люк да тръгне по пътя на баща си. Ларз възпира опитите на Люк да влезе в имперската академия. Освен това Ларз не казал истината на Люк за неговия баща. Люк мисли, че баща му е бил навигатор на товарен кораб и е загинал. Въпреки това Оуен защитава Люк. Когато имперските щурмоваци дошли във фермата, Ларз отказал да отговаря на всякакви въпроси. Той се страхува за безопасността на Люк. Заради този отказ Оуен е убит. Щурмоваците подпалили фермата. Когато Люк се върнал той видял скелета на Ларз.

Tags:

събота, май 22nd, 2010 at 21:50 • ГероиRSS 2.0 feed You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.