RSS

Джамила

Джамила станала кралица на планетата Набу след Падме Амидала. Джамила е царствена и изпълнена с достойнство, но не е толкова млада като Падме. Кралицата помолила Амидала да продължи да служи на населението на Набу. Въпреки че можела да отхвърли молбата Падме се съгласила да стане сенатор и да представлява Набу в сената.

Когато се засилило движението на сепаратистите много планети напуснали Старата република. Милиони жители на тези планети (които преминали към сепаратистите) избягали от тях. Те са лоялни на Старата република и се насочили към Корускант (столица на Старата република). Корускант обаче не можел да поеме толкова много бежанци. Затова бежанците се насочили към средните светове. Джамила е състрадателна. Тя обявила, че ще приеме на Набу всякакви бежанци.

По времето на кризата със сепаратистите Джамила била лично загрижена за сигурността на Амидала. Кралицата помогнала да укрият Падме на Набу когато сенаторката се криела от убийците.

Джамила носи много от символите, които е носила кралица Амидала. Бялата боя на лицето на Джамила също е украсена с червена точка. Точката е поставена на нейните устни. Тя символизира времето на страдание. Кралицата има хармонично разположени точки, които показват, че Джамила произлиза от югоизточните райони на Набу.

Tags: ,

събота, май 22nd, 2010 at 17:32 • ГероиRSS 2.0 feed You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.