RSS

Гав Дарагон

Гав Дарагон е хиперпространствен изследовател. Неговото име нашумяло в 4982г. пр.Имп. Докато се намира в границите на Ситската империя, Гав е заловен. Ситския лорд Нага Садоу привлякъл Гав към тъмната страна на Силата. След това Садоу позволил на Джори (сестрата на Гав) да си тръгне, но поставил проследяващо устройство на нейния кораб. След това войските на Нага нападнали териториите на Старата република и избухнала Голямата хиперпространствена война (4972г. пр.Имп.). На Гав е заповядано да нападне Корос Майор (преименуван на Императрица Тета). По време на войната Гав убил приятеля си Аарба Хътянина. Гав разбрал, че е направил голяма грешка като се доверил на Садоу. Гав се сбил със Садоу на борда на сферата за медитация на Нага. Ситският лорд победил и затворил Гав на борда на кораба.

Междувременно пристигнала флота на императрица Тета и посрещнала ситските войски. Тогава Садоу използвал тайно оръжие, за да взриви звездата Примус Голууд. Поради очакваната голяма експлозия флотата на Нага избягала. Гав останал затворен на борда на сферата за медитация. Той изпратил координатите на Ситската империя до флагмана на Тета. Гав помолил императрицата и Джори да се оттеглят преди звездата да се взриви. Войските на Тета се измъкнали преди експлозията, но Гав бил изпепелен от взрива.

Tags: , , , ,

петък, май 21st, 2010 at 20:25 • ГероиRSS 2.0 feed You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.