RSS

Сагоро Аутем

Сагоро Аутем е трето поколение командос от охраната на сената. Сагоро има чест и морал. Аутем има жена на име Сула. Синът на Сагоро се казва Реймът. Реймът не живее по строгите правила на баща си. Той не иска да стане командос от охраната на сената. Въпреки, че има умения Сагоро отхвърлил всякакви предложения за административни постове. Аутем продължил да работи като командос. Негов партньор е Шару Омин. Командир на Сагоро е Залин Бей.

В 4г. пр.Имп. на Сагоро е възложена задачата да проучи кой се опитал да убие сенатор Джерамад Грейшейд. По време на разследването Аутем стигнал до по-големия си брат Венко. Сагоро е потресен от това разкритие. Оказало се обаче, че няма много време за размисъл. Венко направил втори опит да убие Джерамад. По-големият брат на Сагоро получил кодовете за достъп до сградата на сената от Реймът. При този втори опит за убийство сенатор Грейшейд се охранява от Сагоро. Сагоро стрелял по убиеца и го убил. След тази случка имало разследване. Сула напуснала Сагоро. Тя взела със себе си и дъщеря си. Реймът бил оправдан. Сагоро напуснал службата си на командос, но продължил да служи на Старата република.

По време на Войните на клонингите Сагоро станал капитан на кораб. Той заедно с джедаите Шаак Ти и Куинлан Вос отишъл на планетата Брентал IV. Тримата подкрепени от клонинги разгромили сепаратистките сили на Брентал IV.

Когато е провъзгласена Галактическата империя Дарт Вейдър изпратил ловци на глави, за да убият Сагоро. Един от тези ловци на глави е Евън Хеслър. Всъщност Хеслър е Реймът. Сагоро успял да избяга и се скрил.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.