RSS

Депа Билаба

Мейс Уинду спасил Депа Билаба от пирати. Пиратите били убили цялото семейство на Депа. Уинду усетил концентрация на Силата в Билаба. Той завел шест месечното момиче на планетата Корускант, за да бъде обучена от джедаите. В джедайския храм Депа се научила как да използва Силата за добруването на Галактиката. В памет на своите родители Билаба възприела традиционната култура на чапакта.

Депа достигнала до ранг майсторка джедай. Тя има силно влияние в съвета на джедаите. В залата на джедайския съвет Билаба седи между джедаите Ет Кот и Пло Коон. Заради културата чапакта Депа е в хармония със съзнанията на членовете на джедайския съвет, които са в залата за заседания. Билаба присъства когато Куай-Гон Джин довел Анакин Скайуокър пред съвета на джедаите. Депа произнесла реч на погребението на Джинс. Билаба произнесла реч и по време на парада по случай освобождаването на Набу.

Малко след битката на Набу, Депа последвала Уинду в мисия на контрабандистката луна Нар Шада. Когато избухнали Войните на клонингите, Билаба останала на Корускант. Тя обучава младите джедаи. По-късно Депа отишла на планетата Харун Кал. Там Билаба преминала на тъмната страна на Силата. Майстор джедай Мейс Уинду се изправил срещу Депа. Той поставил Билаба в кома.

Един от роднините на Депа е джедай. Билаба има величествено и внушително тяло. Депа има белези на носа, които са свързани с нейната душевност.

Tags:

събота, май 22nd, 2010 at 2:40 • ГероиRSS 2.0 feed You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.