RSS

Дива Шаликуа

Дива Шаликуа е от расата тийлин. Първоначално Дива е робиня на Ингода Хътянина. Ингода има много роби от расата тийлин. Той изпаднал в ярост когато разбрал, че неговите роби правят секс помежду си.

Ингода задлъжнял към Джаба Хътянина. За да си изплати дълговете Ингода продал на Джаба две робини. Това са Дива Функуита и Дива Шаликуа. Джаба задържал Шаликуа за себе си. Функуита отишла при Гърдула Хътянката. Докато е с Джаба, Дива се запознала с Уато, Граксол Келвиин и Ромео Требланк. Ромео е собственик на галактическата опера. Шаликуа забелязала, че Требланк е най-образования от всички приятели на Джаба. Ромео е единствения, който могъл да оцени големия певчески талант на Дива. Требланк купил Шаликуа от Джаба.

Ромео отвел Дива на планетата Корускант. Требланк освободил Шаликуа и я завел в галактическата опера. Ромео иска Дива да пее в един мюзикъл. Шаликуа обаче избягала. Тя сменила името си и отишла да пее в кабаретата и казината на Корускант.

Tags:

събота, май 22nd, 2010 at 2:02 • ГероиRSS 2.0 feed You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.