RSS

Аура Синг

Живота на Аура Синг е изпълнен с болка, смърт и отмъщение. Ако е била възпитана по-добре Аура вероятно е щяла да бъде част от джедайския орден. Вместо това Синг станала една от най-големите врагове на джедаите.

Чувствителността на Аура към Силата е открита когато Аура била дете. Майката на Синг се казва Аунуана. Аура се родила и живеела на луната Нар Шада. Загадъчна джедайка известна като Тъмната Жена взела Синг под своя опека. Тъмната Жена отвела Аура до планетата Корускант.

Синг е упорита ученичка. Тя показала чудесни инстинкти и смъртоносни рефлекси, но се нуждае от повече контрол, за да овладее Силата. Съветът на джедаите се надява, че Тъмната Жена може да научи Аура как да контролира агресията си. Някои от другите ученици наричали Синг „злонравната” заради това, че прилича на шестокракия убиец от Дравиан.

Аура и Тъмната Жена никога не изградили добра връзка помежду си. Когато Аура е на девет години и не е достигнала още ранга падуан тя трябва да отиде до Орд Намурт. Докато пътува към Орд Намурт, Синг е пленена от пирати. Пиратите наговорили на Аура куп лъжи за джедаите. Лъжите засилили страховете в Синг. Тя мисли, че е изоставена и предадена от джедайския орден.

Тъмната жена

Животът на пиратите допаднал на Аура. Той помогнал на Синг да овладее агресията си. Докато живее сред пиратите Аура придобила бойни и ловни умения. По-късно Синг е пленена от хътянски престъпен бос. Хътянският бос решил да превърне Аура в убийца. Той изпратил Синг на обучение при анзати. По време на обучението Аура се променила. Всякакво състрадание било изличено от нея. Синг станала убийца. Тя започнала да търси отмъщение за всички неправди, които се случили в нейното минало. Анзатите сложили в Аура имплант. Имплантът ги осведомявал къде се намира Синг. Освен това този имплант излъчва страх и така Аура по-лесно побеждава своите противници.

Синг станала независим ловец на глави. Тя се специализирала в търсенето на джедаи. Аура е въоръжена с два пистолета и пушка. Освен това тя си направила лазерен меч с червено острие. Синг събрала шест светлинни меча от джедаите, които победила. За да се движи по повърхността на планетите тя има стар, но много подобрен спидер.

Когато Старата република започнала да запада Аура се появила на състезанието Бонта Класик. След това Синг убила джедаите Пирс и Дж’Микел. Аура копнее да хване Тъмната Жена. Синг мисли, че Тъмната Жена я е предала. Затова Аура иска да си отмъсти на Тъмната Жена.

Синг се възползвала от хаоса, който се създал по времето на Войните на клонингите. Тя работи с граф Дуку (лидер на сепаратистите и враг на джедаите). Аура използва информацията, която има „детето” Боба Фет. Когато Синг разбрала, че Боба е клонинг на известния ловец на глави Джанго Фет, тя решила да използва Боба за своите цели. Боба обаче избягал от Аура и се скрил на планетата Аргау.

След това Синг е наета от сенаторката Малок (намираща се на планетата Деварон). Сенаторката позволила на сепаратистите да си направят база на планетата. Задачата на Аура е да убие всеки, който разбере това. Съветът на джедаите изпратили екип да разследва какво става на Деварон. В екипа е и Тъмната Жена. Синг избегнала капана поставен от Тъмната Жена и майстор джедай Толме. Рицарката джедай Аайла Секура обаче проследила Аура. Започнал яростен дуел между двете жени. Двубоят е равностоен, но Аайла успяла да проникне в същността на Аура. Секура видяла самотното, изоставено и наранено дете. Синг атакувала яростно, но Аайла я победила. Освен това Секура унищожила импланта, който кара противниците на Аура да се страхуват.

Вярна на джедайските принципи Аайла пощадила живота на Синг. Аура е изпратена в затвора на Уво IV.

За няколко години сведенията за Синг се губят. Има данни за Аура по времето на Галактическата гражданска война. Тогава Синг се явила като състезател в едно от състезанията организирани от Джаба Хътянина. В 58г. Аура отново се появила като ловец на глави. Тогава има напрежение между Корускант и Корелиа. Синг е наета да убие Тенел Ка и Алана. Плановете на Аура обаче са провалени от Джейсън Соло.

Аура е хуманоид с бяла като тебешир кожа и има дълги извити пръсти. В черепа на Синг има имплант. Импланта вдъхва страх в противниците на Аура. Синг има функционален червен костюм и носи малка броня.

Tags: ,

събота, май 22nd, 2010 at 1:59 • ГероиRSS 2.0 feed You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.