RSS

Джухани

Джухани е живяла около 982г. пр.Имп. През по-голямата част от нейния живот тя се опитвала да успокои конфликта в себе си. Джухани е катарска джедайка. Тя постоянно се бори с емоциите си и с джедайското обучение. Катарските джедаи са характерни с честа и куража си в битка. Те са много верни, но са с буен темперамент. Толкова наситена страст прави катарските джедаи трудно контролируеми.

Джухани решила да усъвършенства емоциите си и импулсивността си. Тя се отдала напълно на джедайските правила. Джухани иска да стане образец за джедайския орден. Тя се старае да живее по джедайския кодекс. Джухани обаче не приема лесно нито своя провал нито провала на другите.

Куатра (учителя на Джухани) разбрал нейните силни емоции и се надява Джухани да ги овладее. По време на една тренировка на планетата Дантуин, Джухани освободила емоциите си и убила своя учител. Шокирана от това свое действие Джухани станала отшелник и заживяла в планините на Дантуин. Нейното отчаяние създало сътресение в Силата. Този дисбаланс в Силата въздействал върху местните животни и там в дантуинските поля се получило тъмно петно. Джедай открил Джухани. Тя все още не била готова да излезе от своето усамотение. Джухани все още се бори с конфликта в нея.

Tags: ,

събота, май 22nd, 2010 at 0:06 • ГероиRSS 2.0 feed You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.