RSS

Саул Карат

Саул Карат е адмирал от Старата република. Той играе важна роля за победите на републиканската армия и флота над мандалорианците. Покварата и корупцията в Старата република по време на Мандалорианските войни и ситската инвазия били големи. Заради тази корупция Саул решил, че Старата република не го заслужава. Той преминал на страната на ситския лорд Дарт Ревaн. Заедно с Карат на страната на ситския лорд преминали войниците под негово командване и прехващащия кораб „Левиатан”.

Саул е първия от многото висши офицери на Старата република, които преминали на страната на ситите. Парадокс е, че тези офицери, които останали верни на Старата република били обучавани от Карат. Такъв е и Карт Онаси. Онаси приел измяната на Саул като лична обида. Това предателство унищожило идеалите на Карт. Той се заклел, че ще отмъсти на Саул. Онаси изпълнил клетвата си. Той убил Карат на мостика на „Левиатан”.

Tags: ,

петък, май 21st, 2010 at 23:57 • ГероиRSS 2.0 feed You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.