RSS

Карт Онаси

Карт Онаси е лоялен войник, добър пилот и блестящ тактик. Той напълно вярва в силата на Старата република. Онаси се справя много добре както в големите така и в малките битки. Въпреки че Мандалорианските войни му създали репутацията на герой равносметката от тях разрушила идеализма на Карт. Ситският лорд Дарт Малак опустошил Телос (родния свят на Онаси). Жената на Карт е убита, а Дъстил (синът на Онаси) изчезнал.

Някои от висшите офицери на Старата република били привлечени от ситите. Такъв офицер е и адмирал Саул Карат (учителя на Карт). Това засилило личната трагедия на Онаси.

Честта и верността на Карт го накарали да се бие срещу ситите. Отмъщението и омразата обаче заплашват да изместят тези добродетели. Докато Онаси търси справедливост той не се доверява на никого включително и на джедаите. Карт обаче продължава да служи на Старата република. Той се измъкнал от Ендър Спайър на планетата Тарис. Карт заедно с Бастила и Реван поели на мисия. Целта на мисията е да открият „Звездна работилница”. По време на тази мисия Онаси убил Карат.

По време на мисията Карт е на тридесет и осем години. Той е красив мъж с кафява коса. Карт носи работнически дрехи, пилотско яке и бластер. По време на мисии Онаси най-често пилотира „Абаносовия ястреб”.

Tags: , ,

петък, май 21st, 2010 at 23:54 • ГероиRSS 2.0 feed You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.