RSS

Бластерна пушка Е-11

Кратки данни: Бластерните пушки са по-мощни от бластерния пистолет. Те стрелят по-надалече. Обикновено бластерната пушка се държи с две ръце. Най-масово използваната бластерна пушка е BlasTech E-11 (наричана за по-кратко Е-11). С такава бластерна пушка са въоръжени всички имперски щурмоваци. Е-11 е лека и компактна. Тя може да бъде държана с една ръка. Е-11 е много точна. С другите бластерни пушки се стреля по-трудно. Е-11 са предназначени само за имперската армия. Въпреки това пушките се разпространяват контрабандно. Така те се използват и извън войската.

Основни сведения: Бластерните пушки са най-масово използваните оръжия в Галактиката. Бластерните пушки са предпочитани пред бластерния пистолет. Причините за това са, че те са по-мощни от бластерните пистолети. Освен това бластерната пушка има по-голям обсег и е по-точна. Бластерната пушка Е-11 е най-добрата в Галактиката. С такива бластерни пушки са въоръжени имперските сили. Изстрел от Е-11 достига до триста метра. Най-ефикасни са изстрелите в обсег от сто метра.

Е-11 може да даде сто изстрела без да се презарежда батерията. Пушката има настройки за зашеметяване и убиване. Освен това Е-11 може да стреля полуавтоматично и автоматично. За да не прегрее пушката се охлажда с фрийлол. Охлаждащата система отвежда топлината далеч от най-важните елементи и цевта на пушката.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.