RSS

Джоли Биндо

Джоли Биндо е ексцентричен бивш контрабандист и джедай. Около 4000г. пр.Имп. Джоли се оттеглил от познатите райони на Галактиката и започнал живот на отшелник. По този начин Биндо иска да прикрие мъката си. На пръв поглед той се изглежда като сърдит старец, който е изоставил Галактиката и нейните проблеми, но всъщност Джоли е мъдър и се тревожи за това, което става.

Неговата история остава неизвестна. Има слухове, че е участвал в Ситската война (времето когато джедаи се обърнали срещу джедаи и тъмната страна на Силата заплашвала да погълне Галактиката). Не се знае защо Биндо напуснал джедайския орден и цивилизацията, за да се оттегли в най-дълбоките сенки на Кашиуук. Предполага се, че Джоли е нещо повече от един старец. Биндо гледа с насмешка на тези предположения. Уменията му обаче са забележителни. Когато Бастила Шан има мисия да намери „Звездна работилница” агенти на Старата република се срещнали с Джоли. Тогава Биндо решил да се завърне в цивилизацията.

Той станал част от екипа на Малак. Малак има задача да пътува към далечните светове Манаан. На тези светове Джоли открива част от забравеното си минало. Въпреки серията от вълнуващи приключения с младежите, Джоли е изтощен от безкрайните и безсмислени конфликти в Галактиката. Биндо твърдо декларира, че всичко, което иска е мир, но очите му казвали друго.

Tags: ,

петък, май 21st, 2010 at 23:49 • ГероиRSS 2.0 feed You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.