RSS

Мустафарианци

Мустафарианците са местните жители на вулканичната планета Мустафар. Има два вида мустафарианци. Едните са високи и слаби. Другите са по-ниски и по-яки. Организмът на мустафарианеца има нужда от много малко вода. Мустафарианците са много издръжливи. Те имат дебела кожа, която ги предпазва от топлината. Кожата на мустафарианците е толкова здрава, че може да издържи бластерен изстрел. Мустафарианците говорят на странен език.

Мустафарианците живеят в по-хладните котловини където вулканите са изгаснали. Мустафарианските колонии търгуват и общуват помежду си. Техно съюза се заинтересувал от Мустафар. Той решил да експлоатира ресурсите на Мустафар. Служителите на Техно съюза открили уникалните и ценни алотропи. Алотропите се намират в земната кора и мантията на Мустафар. Температурата на лавата достига до осемстотин градуса по Целзий. За да се събират алотропите трябва специална екипировка.

Техно съюза подписал договор с мустафарианците. Според договора мустафарианците получили модерни средства и технологии. Тези средства и технологии помогнали на мустафарианците по-добре да се защитят от високите температури на лавата. Освен това мустафарианците получили неща, които ги няма на Мустафар. В замяна мустафарианците помогнали на Техно съюза да построи масивен индустриален комплекс. В комплекса се събират ценните алотропи. Мустафарианците не се интересуват от това, което става в Галактиката.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.