RSS

Кало Норд

Името на Кало Норд нашумяло около 3972г. пр.Имп. Когато е малко момче Кало е продаден в робство. На шестнадесет години Норд се освободил. След това Кало убил родителите си. Причината за това е, че неговите майка и баща са го продали в робство. Заради тези убийства обаче за главата на Норд е обявена награда.

Кало обаче успял да се измъкне от неговите преследвачи. Норд избил всички ловци на глави, които се опитали да го заловят. Накрая ловците на глави се отказали да го гонят. След това Кало станал ловец на глави. С течение на времето Норд станал най-известния ловец на глави във външните светове.

Когато ситските лордове Дарт Реван и Дарт Малак нахлули в териториите на Старата република, Кало започнал да работи за тях. Агентите на Старата република обаче победили Норд.

На пръв поглед Кало е безобиден. Той е нисък човек, който е много внимателен и прецизен. Норд има два лазерни пистолета, които носи на колана си.

Tags: ,

петък, май 21st, 2010 at 23:43 • ГероиRSS 2.0 feed You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.