RSS

Неймодианци

Неймодианците са високи хуманоиди. Те имат сиво-зелена кожа и гладки лица. Очите им са червено-оранжеви. Неймодианците имат родствена връзка с дурианците. На външен вид двете раси много си приличат. Разликите между характерите на двете раси са огромни. Дурианците са общителни и авантюристи. Неймодианците са мнителни. Те не обичат да общуват с другите и са страхливи.

Когато един неймодианец се роди той е изпращан в специална комуна. В комуната храната е малко. Това води до борба за храна. Тези неймодианци, които са слаби умират. Когато станат на седем години младите неймодианци излизат от комуната. Животът в комуната направил неймодианците страхливи. Те се страхуват от смъртта, но обичат да трупат запаси.

Страхливите неймодианци стават агресивни когато става дума за бизнес и пари. Неймодианците имат чудесен търговски нюх. Те могат да рискуват ако са сигурни, че рискът ще им донесе огромни печалби. Неймодианците обичат да демонстрират богатството си. Високо поставените неймодианци се обличат в украсени и пищни роби. Освен това тези неймодианци пътуват със скъпи превозни средства. Отвътре превозните средства са потънали в лукс.

Неймодианците управляват Търговската Федерация (най-голямата транспортна корпорация в Старата република). Старата република наложила данъци върху далечните търговски пътища. Тогава Търговската Федерация се противопоставила. В знак на протест кораби на неймодианците блокирали планетата Набу.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.