RSS

Драконова змия

Кратки данни: Драконовата змия е чудовище. Тя живее на планетата Дагоба. Чудовището е с твърда кожа. Драконовата змия се показва над водата, за да нападне. Кожата на чудовището е тъмна. Това позволява на драконовата змия чудесно да се съчетае с тъмната вода на Дагоба. Чудовището е силно, агресивно и коварно. Единствения враг на драконовата змия е огромния блатен плужек.

Основни сведения: Чудовището търпеливо чака в засада своята плячка. Когато плячката приближи драконовата змия се вдига над водата и напада жертвата си. Жертвата често се удавя във водата. След това чудовището гълта своята плячка.

Единствения враг на драконовата змия е големия блатен плужек. Двете чудовища често се бият. По време на битка драконовата змия хапе със зъби и драска с нокти тялото на блатния плужек. Така драконовата змия се опитва да унищожи жизненоважните органи на блатния плужек. Блатният плужек обаче има няколко жизненоважни органи. Заради това в подобни битки блатния плужек обикновено излиза победител.

В 21г. Люк Скайуокър кацнал на Дагоба. Там драконова змия погълнала Арту (астромеханичния дроид на Люк). Малко след това чудовището изплюло дроида.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.