RSS

Кандерас Ордо

Кандерас Ордо живее около 3972г. пр.Имп. Той е наемник. Кандерас предоставя услугите си на този, който плати най-много. Най-често Ордо е наеман от шефове на престъпни организации. Те знаят, че Кандерас е ловец, тактик и безпогрешен убиец. Никой от неговите работодатели обаче не знае откъде Ордо има такива умения.

Кандерас е мандалорианец. Той не е обикновен войник. Ордо участвал в планирането и провеждането на много битки. Той спечелил много победи срещу силите на Старата република. Въпреки това мандоларианците били победени от войските на Старата република. Кандерас е достатъчно прагматичен и не е жаден за отмъщение. Вместо да отмъщава той скрил самоличността си. Въпреки това Кандерас знае за кървавото си минало. Ордо знае, че не е минало достатъчно време, за да се забравят неговите действия.

Опасенията на Кандерас били напразни. Ситските лордове Дарт Реван и Дарт Малак се превърнали в много по-голяма заплаха за Старата република, отколкото били мандалорианците. Ордо бил нает от Давик Канг (престъпен бос, който владее планетата Тарис). Случайно над Тарис започнала битка между войска на Старата република и армия на ситските лордове. След разгрома над републиканския кайцер „Победоносно острие” планетата била поставена под ситска блокада. Кандерас иска да напусне Тарис. Ордо открил бегълци, които също искат да се махнат от планетата. Те се сдобили с компютърните кодове, които им трябват, за да напуснат Тарис. Кандерас и бегълците се качили на кораба „Абаносовия ястреб” и напуснали планетата. След това армията на ситите изпепелила Тарис. Ордо останал с разнообразната смесица от бегълци. Той знаел, че ги очакват нови приключения. Освен това Кандерас разбрал, че на мандоларианците им предстои да изиграят голяма роля в съдбата на Галактиката.

Tags: ,

петък, май 21st, 2010 at 23:42 • ГероиRSS 2.0 feed You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.