RSS

AT-TE

Първоначално канонерката АТ-ТЕ е използвана от миньорски компании. По-късно Ротана хеви инженеринг и корабостроителниците Куат Драйв сложили на канонерката оръжия. Така машината започнала да се използва от граждански за военни цели.

АТ-ТЕ има шест крака. Краката са къси, за да се осигури по-голяма стабилност на канонерката. Машината има шест кули с лазерни оръдия. Четири от лазерните кули са разположени отпред, а другите две се намират в задната част на канонерката. Освен това АТ-ТЕ е въоръжена с едно голямо въртящо се оръдие. Машината има електромагнитна защита. Бронята на канонерката може да издържи на бластерните изстрели. Все пак ракетите на вражеската артилерия и танкове могат да пробият бронята на АТ-ТЕ.

Машината се движи със скорост до шестдесет километра в час. Екипажът на АТ-ТЕ се състои от пилот, навигатор и шестима артилеристи. Голямото оръдие се управлява от отделен артилерист. Канонерката превозва до двадесет войници. Тя може да проникне през вражите щитове, който пазят от бомбардировка по въздуха.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.