RSS

Сенчести клонинги

Сенчестите клонинги са създадени по заповед на Арманд Исард (директор на републиканското разузнаване). Сенчестия клонинг служи за разузнаване. Обикновено той работи сам. Понякога двама сенчести клонинги работят в екип.

Сенчестия клонинг работи под прикритие. Най-често сенчестите клонинги се представят като ловци на глави. Сенчестия клонинг се маскира и като наемник или частен детектив. По този начин сенчестите клонинги събират нужната информация. Сенчестия клонинг има специална броня от втори вариант. Бронята има отразяващо покритие. Покритието не позволява претърсване със скенер. Шлемът на сенчестия клонинг също има такова покритие.

Освен това сенчестите клонинги имат  специални прикриващи устройства и козметика. Устройствата и козметиката объркват сензорите. Така сенчестия клонинг може да каже, че не е от човешката раса. Устройствата даже променят походката и движенията на сенчестите клонинги.

Сенчестия клонинг има пушка DC-19. Това оръжие стреля безшумно, а изстрелът не се вижда. Така не може да се проследи откъде се стреля. Пушката обаче трябва да се охлажда след всеки изстрел. Освен това пушката може да произведе само десет изстрела. След това трябва да се презареди.

Шест сенчести клонинги действали на планетата Утапау малко преди да пристигне армията от клонинги водена от майстор джедай Оби-Уан Кеноби. По-късно по подобие на сенчестите клонинги Империята създала щурмовите командоси.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.