RSS

Дроид бомба

Дроидът бомба е създаден от сепаратистките сили към края на Войните на клонингите. Дроидите бомби са сложени в бойните глави на специални ракети. Когато ракетата избухне дроидите бомби се пръскат в космоса. След това дроидът бомба се залепва за вражеския изтребител. Бронята на дроида е здрава. Той може да проникне през енергиен щит. Освен това бронята предпазва дроида бомба от електромагнитни атаки. Дроидът има магнитни крака. С тях той се закрепва за вражеските изтребители. Дроидът бомба има размер на футболна топка.

Въпреки малкия си размер дроида има кука, циркуляр (който пробива метал), плазмен резец, свредел (който пробива метал), клещи и сонда, за да проникне в компютърната система. Централното око на дроида бомба има три сензора. Сензорите имат многобройни лещи и филтри. С помощта на сензорите дроидът бомба се ориентира в обстановката.

Целта на дроида е да извърши саботаж на вражеския изтребител. Дроидът бомба лесно може да бъде обезвреден. Удар в централното око изкарва дроида извън строя.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.