RSS

Астрощурмоваци

Астрощурмоваците са най-тежко бронираните и добре въоръжени щурмоваци в Империята. Тези елитни войници носят добре бронирани костюми. Астрощурмовака има огневата мощ на лек танк. Стандартните брони на щурмоваците осигуряват известна защита в космоса, но само астрощурмоваците могат да участват в космически битки.

Астрощурмоваците са смъртоносни командоси и са толкова добри в бойните умения, че над тях по способности са само императорските гвардейци. Предназначението на астрощурмоваците е да превземат чужди кораби и да усмиряват разбунтували се екипажи. Четиридесет астрощурмовака могат да се съберат в една десантна совалка и са способни да превземат големи кораби.

Броните на астрощурмоваците им служат като оръжие и средство за придвижване. В пълно бойно снаряжение астрощурмовака е висок над два метра.  Когато е облечен в бронята си астрощурмовака е два пъти по-голям от човек без броня. Заради външния си вид астрощурмоваците са наричани вървящите танкове. Те използват гранатомети, упойващ и зашеметяваш газ. На дясната ръкавица астрощурмоваците носят силно бластерно оръдие, а на лявата имат миниатюрно протонно торпедо.

Бронята на астрощурмоваците ги прави трудно подвижни при гравитация. През годините са използвани много и най-различни брони, като най-новите дават по-голяма подвижност на войника. Новите брони имат сервомотори. Сервомоторите задвижват бронята на астрощурмовака. Всяка броня функционира като миниатюрен космически кораб. Тя има двигателни системи, сензори и оръжия.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.