RSS

Алийма Кето

Алийма Кето е пряка потомка на императрица Тета. Алийма е наследница на трона на система Императрица Тета. Около 4000г. пр.Имп. Алийма е богата и галеница на съдбата, но нейния живот е скучен. Първо за забавление, а после от желание за власт Алийма започнала да изучава илюзиите на древни ситски магьосници. Алийма, заедно с братовчед си Сатал, ръководи сектата Крат. Алийма е съучастник в убийствата на леля си и чичо си. По заповед на Алийма са убити още много хора. Духът на Фрийдън Над увеличавал тъмните сили на Алийма. Това дало възможност на Алийма да създава реалистични илюзии.

Джедая Улик Кел-Дрома дошъл в системата Императрица Тета, за да научи тайните на Крат. Кел-Дрома обаче преминал на тъмната страна на Силата и помогнал на Алийма да победи враговете си. По-късно Алийма изоставила Улик (по време на една атака на Корускант), за да възстанови влиянието си над сектата Крат. Алийма се жертвала, за да взриви звездите на Крон Клустар.

Tags: , ,

петък, май 21st, 2010 at 23:22 • ГероиRSS 2.0 feed You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.