RSS

Себулба

Себулба е много опасен дъгянин, който може да бъде видян по улиците на Мос Еспа. Той е шампион в състезанията с шейни. Неговата шейна е боядисана в шарени цветове. Себулба е безскрупулен. Той не зачита правилата и не се държи спортсменски. За Себулба най-важна е победата, независимо от цената. Въпреки тези недостатъци Себулба е обичан от представителите на много раси.

Докато е в Мос Еспа, Себулба седи в някое заведение и се любува на своите поклонници. В последните години на Старата република, Себулба е шампион в състезанията във външните светове. Никой не оспорва факта, че дъгянина е бърз, но много от неговите триумфи се дължат на използването на тайни оръжия скрити в шейната му. Себулба е нечестен играч, който саботира опонентите си още преди състезанието да започне. Той е нахакан и с безкрайно его. Себулба е галеник на съдбата. Сред най-ценните му притежания са две масажистки от расата туилек. Масажистките го отпускат преди състезание.

Себулба иска всичко да е съвършено. Той лично репетира и наблюдава групите, които излизат на пистата преди състезание. Освен със състезания Себулба се занимава и с търговия с роби. Той наел Абисин и Сакиян да ловят деца и да ги продават като роби във външните светове.

Себулба е твърдо решен да спечели състезанието Бунгаийв класик. За негова изненада едно малко момче, подкрепено от мистериозен чужденец, успяло да го победи. По време на състезанието Себулба изгубил контрол над шейната си и я разбил в пясъците.

Въпреки това поражение той продължил да се състезава. Себулба си купил шейна от Радон Улзер. Себулба боядисал шейната в оранжево. Той спечелил състезанието Винтахарвест класик. Известно е, че внукът на Себулба също се състезава с шейни.

Tags: , ,

петък, май 21st, 2010 at 22:18 • ГероиRSS 2.0 feed You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.