RSS

Чен

Чен е на двадесет години. Той е хакер. Чен работи за Талон Карде. Хакерът ремонтира всички компютри в организацията на Талон. Чен разбива компютърните пароли много бързо. Когато е на дванадесет години хакера за два месеца разбил кодовете на имперската програма ИЛКО. Освен това Чен пробил и кодовете на имперската програма Люспа.

Въпреки че е невероятен хакер, Чен не се интересува и не разбира от нищо друго. По времето на кампанията на върховния адмирал Траун срещу Новата република адмирал Акбар е арестуван. Акбар е обвинен, че е откраднал пари. Карде изпратил Чен да провери банковите сметки. За два дни хакерът доказал, че зад прехвърлянето на парите седи имперското разузнаване.

Докато е на Корускант (столицата на Новата република) Чен разшифровал кода, с който предава имперският шпионин Делта. С помощта на този код Уинтър и Лея открили Делта. По-късно Чен помогнал на Ландо Калризиян, Мара Джейд и Хан Соло да освободят затворници от планетата Кесъл. След това хакерът останал на постоянна работа в разузнаването на Новата република. Чен станал шеф на шифровчиците.

Хакерът е слаб, нисък на ръст и с бяла кожа. Той има дълга синя коса. По лицето на Чен има сини татуировки. Хакерът има странно чувство за хумор.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.